ZQ-II skinner på COSMOPROF CBE ASEAN: Innovative æstetiske løsninger og global markedsudvidelse

April 22, 2024
By ZQ-II®

COSMOPROF CBE ASEAN, anerkendt som den største og mest indflydelsesrige skønhedsudstilling i Thailand, viste for nylig en række skønhedsprodukter og tiltrak adskillige globale mærkeproducenter og industrieksperter til Bangkok. En del af den værdsatte Cosmoprof-serie fremhævede denne begivenhed dynamikken og potentialet på det sydøstasiatiske skønhedsmarked.

ZQ-II præsenterede deresbanebrydende regenereringsteknologiprodukter og foryngelsesløsninger, der trækker en konstant strøm af besøgende, der er ivrige efter at lære om deres tilbud. ZQ-II oversøiske team skilte sig ud med deresprofessionel, effektiv og entusiastiskforklaringer, opnår beundring og anerkendelse fra deltagere for kvaliteten og effektiviteten af ​​deres produkter.

Et højdepunkt ved arrangementet var besøget fraDr. Rajani, en fremtrædende amerikansk plastikkirurg og YouTuber med 830.000 følgere. Kendt for sine regelmæssige optrædener påUS AAD Dermatology Årsmøde og æstetisk udstilling, roste Dr. Rajani de innovative ZQ-II PLLA Nutrients Fills, og forudså dens betydelige indvirkning på det amerikanske medicinske æstetiske marked.

Da den tre dage lange begivenhed blev afsluttet med succes, udtrykte ZQ-II deres forpligtelse tilkontinuerlig innovation og international markedsudvidelse. De sigter mod at gribe nye muligheder og trends globalt og styrke tilstedeværelsen af ​​medicinske hudplejemærker på verdensscenen med enpragmatisk og professionel tilgang.

DO YOU NEED ANY HELP?

For any questions, do not hesitate to contact us. We will reply to you very shortly.

Send Inquiries >

BE AN AUTHORIZED DISTRIBUTOR

Join ZQ-II medical skincare journey.

BEING A DISTRIBUTOR >

FIND ZQ-II
IN THE WORLD

Discover ZQ-II Exhibition Plans and capture latest news.

Exhibitions >

Kontakt os

Kontakt nu

  • Sted Adresse

    Silvercorp International Tower, 707-713 Nathan Road, Mong Kok, Kowloon, Hong Kong, Kina

  • Email adresse

    info@yashaderma.com

  • Web adresse

    www.zq-iiskincare.com

Tag kontakt